Forsendelse og retur

Forsendelse og retur

Vi behandler mottak av din bestilling samme dag, og dersom vi har varene på lager blir ordren behandlet og sendt i løpet av 1-4 dager. Om det tar mer enn 4 dager vil du få beskjed om det.

Varene sendes med Posten/Bring (om ikke annet er avtalt spesielt).
Fast frakt/pakkekostnad er kr 69,- .   Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til selger og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått.

For uavhentede pakker som kommer i retur til XWEAR AS, blir kunde belastet for frakt/returfrakt samt service honorar for å dekke kostnader pålydende 300,-. 
 
 VI LEVERER VARER KUN I NORGE.

Retur / reklamasjon
Når du handler hos XWEAR har du angrerett etter angrefristloven. Det er 14 dagers returfrist etter loven. Om du skal sende en vare i retur fordi du ikke vil ha den eller ønsker å bytte til annen størrelse eller vare, sendes dette til:


XWEAR AS, co/ Torp Distribusjon, Pindsleveien 8, 3221 Sandefjord.

Pass på at det følger god informasjon i pakken om:
- ditt navn
- ordrenummer
- hva du ønsker å bytte til.

Angrerett kan ikke benyttes hvis:
- varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.
- varen der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.
- ved brudd på forseglingen der varer er forseglet.

Returomkostninger må dekkes av deg. Vi tar ikke imot oppkravs pakker.

Har du spørsmål om dette er det bare å ta kontakt. Vi er løsningsorienterte og fleksible innenfor rimelighetens grenser.