Sliter du med trøtte ben?

Kompresjonsstrømper fra Xwear - strømper for en bedre hverdag!

Kompresjonsstrømper fra Xwear - strømper for en bedre hverdag!

Trøtte ben? Sirkulasjonsproblemer? Lange dager på jobb? Står og går du mye i løpet av arbeidsdagen? Skal du ut på en lengre flyreise?  Kjører mye bil?

Våre kompresjonsstrømper  er utviklet for å øke blodsirkulasjonen og ta vare på  trette ben.

- Forebygger blodpropp og åreknuter
- Øker blodsirkulasjonen
- 30 % hurtigere restitusjon
- Motvirker hovne og trette ben
- Myke og behagelige

Kompresjonsstrømper fra Xwear inneholder ingen skadelige stoffer og er Øko-Tex-merket. Alle våre modeller er utviklet av fagfolk innen ortopedi, testet i laboratorium og sertifisert for sin kompresjon. Komprimeringen i strømpen øker mest rundt ankelen, for deretter gradvis å avta opp mot kneet. Ettersom væske i benet lettest samles rundt ankelen, er det der trykket behøver å forsterkes mest.

 

Kompresjonsstrømper som øker blodsirkulasjonen! 

Våre komprimerende strømper er utviklet for å øke blodsirkulasjonen i fot og ben. Det økede trykket virker forebyggende mot blodpropper, åreknuter og motvirker også hovne og trette ben. Samtidig gir kompresjonsstrømpene inntil 30% hurtigere restitusjon!

Personer uten sirkulasjonsproblemer har også nytte av kompresjonsstrømpene. For eksempel ved flyreiser eller ved lange dager på jobb, hvor man kanskje står og går mye. Mange som arbeider i helsesektoren bruker våre strømper for å ”vedlikeholde” trette ben. Vi har også egne sportsstrømper for sport og aktiv fritid.

Se vårt utvalg av kompresjonsstrømper og støttestrømper